Bruidspaar Wouter en Frederieke (Ceremoniemeester)

Hebben jullie een ceremoniemeester ingehuurd? Ja, zeiden wij, enigszins blozend in het voortraject en met volle overtuiging na onze bruiloft. Wij raden het echt aan! Wij wilden onze vrienden en familie niet belasten en hen op onze dag ook een geweldige feest bieden. Door de snel opgebouwde vertrouwensband, konden wij de regelzaken tijdens onze bruiloft volledig overlaten aan Judith. In de voorbereiding hielp zij om op tijd de verschillende zaken te regelen, nam uitzoekwerk mbt de uitnodigingen en het draaiboek uit handen, ging mee naar de trouwlocaties en had het contact met de leveranciers en fotografen. Ze kenden het draaiboek uit haar hoofd en was flexibel om in te spelen op last minute veranderingen. Wij hadden er geen omkijken naar en genoten voor de volle 100%!

Website1

Bruidspaar Rick en Lena (Weddingconsult)

Als je als eerste van je vrienden en directe familie gaat trouwen, is het organiseren van je bruiloft een uitdaging. We hadden allebei ervaring met het organiseren van evenementen, maar een bruiloft is toch weer wat anders en we wisten niet zo goed waar we moesten beginnen. Tijdens ons weddingconsult heeft Judith ons fantastisch op weg geholpen. Ze legde duidelijk uit waar we overal aan moesten denken, kwam met leuke ideeën en dacht mee met onze persoonlijke situatie. Zo vonden wij het moeilijk om de indeling van onze dag te bepalen, maar Judith kwam met een heel verrassend idee om al onze gasten onderdeel te laten zijn van onze bruiloft. Na de weddingconsult van Judith konden wij zelf direct aan de slag met de organisatie.

Bruidspaar Stefan en Heleen (Weddingconsult)

Bij het organiseren van een bruiloft komt veel kijken; keuze van de locatie, een cateraar, de styling, de dagindeling en nog veel meer. Judith heeft een goed overzicht bij alles wat er komt kijken en waar je op moet letten bij je trouwdag. Als je door de bomen soms het bos niet meer ziet weet ze door goed te luisteren en door te vragen, richting te geven aan je wensen. Daarnaast zit ze boordevol inspiratie en tips over de dag waardoor je met energie en nieuwe ideeën weer huiswaarts keert. Judith dank voor het consult en de gezellige middag!

Heleen en Stefan

 

 

 

 

Susanne Arkema (Docent)

Susanne Arkema aan het woord over haar ervaring ‘Sparkling Woman’…Het gevoel van WOW! op 11 september 2015.

Mieke Derkx (Teamleider bij Mars)

Mieke Derkx verteld… haar ervaring over ‘Sparkling Woman’… Het gevoel van WOW! op 11 september 2015.

Dana de Gier (Adviseur HR en Organisatieontwikkeling bij Rijkswaterstaat)

Judith is een enorm organisatietalent en een feest om mee te werken. Ze is de perfecte evenementenorganisator: ze werkt planmatig en gestructureerd, heeft overzicht en werkt altijd 2 stappen vooruit. Daarbij schuwt ze niet ook met ideeën te komen over vorm en inhoud. Ze is een betrouwbare collega aan wie je met een gerust hart alles uit handen geeft. Dit alles met een lach die je uit duizenden herkent. Punctueel, professioneel en betrouwbaar; dat is Judith in een notendop.

Thea van den Berg (Projectmanager HRM bij Rijkswaterstaat)

Judith was als medewerker bij het Rijkswaterstaat talentenprogramma een betrouwbaar aanspreekpunt voor talenten en hun begeleiders/ opdrachtgevers. Zij heeft verschillende evenementen georganiseerd waar onder werving- en selectiedagen en verschillende bijeenkomsten voor de groep talenten en leidinggevenden (ook bestuursleden). Judith is gericht op een optimaal resultaat, is flexibel als het gaat om veranderingen en punctueel als het gaat om afspraken. Judith heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel, denkt mee en is een prettig en deskundig gesprekspartner.

Ianthe Eijpe (Coördinator bij Rijkswaterstaat)

Judith is een warm en opgewekt persoon en heeft voor ons team een grote toegevoegde waarde gehad. Ik waardeer het meeste in haar dat ze altijd een stap vooruit denkt, het doel voor ogen houdt en doet wat ze zegt en zegt wat ze doet. Judith kan erg goed organiseren/ plannen en zorgt dat alles van A tot Z tot in de puntjes verzorgd is. In haar communicatie is ze vriendelijk en positief kritisch en ze denkt voortdurend met de klant mee. Kortom, Judith is betrouwbaar, inlevend en vrolijk en iemand die de klant compleet ontzorgt.

Femke Kuiper (Afdelingshoofd Klantprocesondersteuning- en advies a.i. bij Rijkswaterstaat)

In de drie jaar dat ik met Judith heb gewerkt heb ik haar leren kennen als iemand die haar projecten goed op orde heeft, hart heeft voor de zaak en die erg goed is in het organiseren van evenementen. Zo heeft ze met veel succes een talentenprogramma georganiseerd en verschillende ambassadeursdagen. Opdrachtgevers van Judith geven terug dat ze compleet ontzorgt worden, dat ze volledig vertrouwen hebben in Judith en dat alles tot in de puntjes is geregeld. Ze heeft uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden. De samenwerking met Judith beschrijf ik als persoonlijk, prettig en constructief.

Marc van Grunsven (Teammanager ICT Applicatie en Cooperatie bij VGZ)

Prettig samengewerkt met Judith vanuit haar rol als Consultant bij Tempo Team met het invullen van detavast constructies. Judith komt haar afspraken na, is een prettige persoonlijkheid om mee samen te werken (dit wordt ook zo ervaren door de medewerkers die zij bij mij aangedragen heeft) en weet zich uitstekend te verdiepen in de belangen van de klant.